Ateliere de matematică distractivă - interactivă

​

Atelier care ajută copiii să înțeleagă și să îndrăgească matematica

DESCRIERE

În aceste ateliere vom calătorii în lumea matematicii (dezoltăm GÂNDIREA și nu calculul, RAȚIONAMENTUL și nu memorarea, CREATIVITATEA și nu repetiția) și ne vom asigura ca materia devine atractivă, și că nivelul cunoștintelor copiilor este în continuă creștere. E important să îi facem pe copii să înțeleagă rolul și secretele matematicii pentru a-i ajuta astfel să învețe mai ușor acele noțiuni abstracte și formule cuprinse în manualele școlare.

 

Exersăm gândirea matematică rezolvând probleme și exerciții prin stimularea gândirii, raționamentului și creativității. Urmărim programa scolară, ne pregătim pentru concursuri, olimpiade și evaluări prin joc și joacă, într-un fel aplicat și distractiv.


În loc să fie rugați să memoreze concepte, fapte, formule sau să învețe prin ascultare, copiii sunt încurajați să experimenteze, să facă presupuneri și să descopere singuri. Greșelile sunt de asemenea, acceptate și încurajate, căci din greșelile propri copilul învață cel mai bine. Astfel provocăm momente AHA!, care asigură înțelegerea și învățarea pe termen lung. Și desigur totul într-un mod distractiv. 

 

Cheia stimulării dorinței de învățare este de a întreba și de a încuraja copiii să ceară și să răspundă la întrebări “ce ar fi dacă?”.

METODĂ DE LUCRU - grup de 5 copii

Atelierele sunt dezvoltate prin aplicarea principiilor AHA!Edu.

Identificăm stilul de învățare specific fiecărui copil și lucrăm individual și în echipe de maximum 2 - 3 copii.  

Copiii învață să creeze și să dezlege coduri secrete (enigmistică), rebusuri matematice și să dezvolte strategii de rezolvare a problemelor.

 

Folosim metode inovatoare, tehnici interactive de proiecție și accesorii care ne permit folosirea de jocuri participative de grup.

Notă: Părinții vor primi materiale necesare pentru a ajuta copiii la  verificarea temelor de școală ;)

Despre ateliere - AHA!Mate

  • Organizare: Acest atelier se organizează continuu

  • Durată: O sesiune durează 1h si 30 min 

  • Locația: str Mărăști nr 8A, ap 5, parter, Otopeni

  • Preț: 45 lei/sesiune

Calendar ateliere AHA!Mate

Sâmbătă- Clasa 3 (Mate - nivel 3): 09.30 - 11.00


Sâmbătă - Clasa 4 (Mate - nivel 4): 11.30 - 13.00

arrow&v

Contact: 0723 367 936   /   contact@ahaedu.ro   /  Otopeni, ILFOV 75100

  • w-facebook
6