AHA!EDU - marcă înregistrată

Actualizată în: 1 Sept. 2019


marca-Aha-Edu

Da! AHA!EDU este marcă înregistrată


De la primele noastre ateliere și evenimente au trecut mai bine de 3 ani. Copiii au trăit multe momente AHA! și noi alături de ei.

Și pentru că toate acestea aveau nevoie de un nume, le-am denumit simplu AHA!Edu. Astfel că, din 2019 AHA!Edu este marcă înregistrată.


Ce am făcut de la acel prim moment AHA! ?

Am crescut mai mult decât ne puteam permite să gestionăm în living-ul apartamentului nostru. Peste 8-9 copii se adunau aproape în fiecare sâmbătă. Așa că am ales un spațiu mai mare. Încurajați de entuziasmul copiiilor, am decis să deschidem porțile AHA!Edu pentru cât mai mulți copii punând tot timpul accentul pe calitate, timp și atenție pentru fiecare copil pentru a ne asigura că fiecare înțelege, îi place și își dorește mai mult.

Pentru că #copiiiaunevoiedemomenteaha.


Am adunat multe emoții, multe zâmbete, multe "AHA! - am înțeles acum!"-uri de la copii. Și noi am învățat mult. Foarte mult! În primul rând am învățat că învățăceii mici, sunt o sursă continuă de inspirație și admirație. Având 2 fete, știam asta, ni s-a reconfirmat. De fapt, de la ele a pornit povestea AHA!Edu.


Am văzut copii care de la "NU ÎMI PLACE! NU ÎNȚELEG!" au ajuns la "DEJA S-A TERMINAT ATELIERUL? AȘ MAI VREA..." Și asta fie că vorbim despre ateliere de AHA!Mate sau AHA!Psiho.


De asemenea, am organizat Ateliere foarte practice, proiecte speciale multidisciplinare: Cum să fi om mare? sau Cum să vinzi acadele în parc? sau Ce facem când ne e frică?


Am deschis și Cafeneaua Părinților AHA!.

De ce? Pentru că și noi, părinții avem nevoie de momente AHA!, de momente de relaxare, de discuții și sfaturi practice.


Nu ne-am odihnit nici în timpul "Școala altfel", am fost invitați la școli să vorbim despre Bunele maniere, fie să incităm imaginația copiilor cu secrete, mistere și lucruri cât se poate de practice din matematică, puteți vedea reacția copiilor aici.


În Mai 2019, inspirați și de un program de televiziune, ne-am propus un lucru măreț, să organizăm în Otopeni primul OtopeniAHA!Xpress. Wow! Am fost surpinși de numărul mare de copii înscriși - peste 60 - din Otopeni, Tunari, București. A fost o nebunie :-), 3 săptămâni de pregătiri, întâniri, organizare și multe nopți nedormite. Însă a meritat!!!

Imagini și mai multe detalii despre OtopeniAHA!Xpress aici.


Între timp, am cristalizat principii și valori, standarde și bune practici. Așa că am decis să înregistrăm și denumirea: AHA!Edu.


Și iată că de la un moment AHA! mic, am ajuns unde suntem astăzi. Mâine? Nu știm, însă este cert este că depinde doar de noi și de voi.

Vă mulțumim mult că ați fost alături de noi! Noi nu ne oprim aici!

Am adunat noi idei vara aceasta: proiecte de matematică aplicată.


Vă promitem, că vom rămâne la fel de energici, plini de creativitate, receptivi la propuneri & idei și susținători fermi ai ideii noastre: #copiiiaunevoiedemomenteaha

0 afișare

Contact: 0723 367 936   /   contact@ahaedu.ro   /  Otopeni, ILFOV 75100

  • w-facebook