AHA!Edu membru FePALScopul Fepal - Federația părinților și aparținătorilor legali din România este mobilizarea și reprezentarea autentică a părinților și aparținătorilor legali, care au copii în sistemul preuniversitar din România, de la nivel local până la nivel internațional.


FePAL își propune să inițieze, să dezvolte și să implementeze proiecte, programe, campanii, acțiuni de caritate, voluntariat, cursuri de formare/ consiliere pentru copii, părinți și aparținători legali, cadre didactice și nedidactice, alți membri ai comunităților educaționale, și orice alte măsuri care duc la asigurarea bunăstării copiilor din România.


Acest demers s-a născut la cererea acelora care sunt interesați de construcția unei mișcări autentice a părinților din România. Federația își propune să pună laolaltă resurse și acțiuni pentru toți actorii implicați în educație (copii, părinți, cadre didactice și nedidactice, comunități, autorități și instituții publice) și să devină un partener de nădejde în formularea de politici publice ce îi privesc și îi afectează pe copiii noștri!


CONTACT

Mobil: 0721 448 360

Email: parinti@fepal.ro

Facebook: https://www.facebook.com/FederatiaParintilor/

0 afișare

Contact: 0723 367 936   /   contact@ahaedu.ro   /  Otopeni, ILFOV 75100

  • w-facebook